Despre noi

Ann Reeves & Francesca este producător de confecții textile de damă, măști medicale și echipamente medicale de protecție. Cu puncte de lucru în România și în Marea Britanie, compania are o poziție competitivă deosebită, oferind pe piață 25,000,000 de măști chirurgicale lunar, la prețuri corecte și cu termene de livrare avantajoase.  Măștile medicale și celelalte echipamente de protecție sunt acreditate de către Agenția Națională a Medicamentului și Direcția Dispozitive Medicale în baza testelor efectuate de MAPN.

Istoric

Înființată în 1994, Ann Reeves & Francesca lucrează pe bază de capital privat românesc 100% și are ca domeniu de  activitate principal confecționarea produselor textile de damă.  Cu sediul central în Pitești, Argeș, compania a fost de-a lungul anilor unul dintre cei mai buni furnizori de textile pe piața modei din Marea Britanie, dar și în restul Europei.  Începând cu anul 2000, compania a intrat în rândul marilor jucători din industria textilă, livrând în medie  6,000,000 de produse anual pe piața de export.  În 2015 lucrau pe verticala și orizontala afacerii aproximativ 2500 de salariați. În toți acești ani, compania noastră s-a făcut remarcată prin calitatea superioară a produselor fabricate și prin promptitudinea livrărilor, devenind, astfel,  furnizorul marilor retaileri europeni precum Zara, H&M, Asos, Debehmans,  Wallis, Miss Selfridge și mulți alții.

Din 2018, compania operează un birou de producție sub același nume la Londra, in urma unei investiții de 2,000,000 de lire sterline, cu scopul de a asigura continuitatea pe termen lung a fabricilor de confecții din România, dar și pentru a asigura clienților prețuri competitive și calitate ridicată a produselor.  Modul nostru de organizare creează un avantaj asupra concurenței , oferind clienților un preț semnificativ mai scăzut la aceeași calitate superioară și în același timp acordând fabricilor un procent adițional la manoperă.

În contextul pandemiei de coronavirus, conducerea a luat decizia de a orienta producția către măști chirurgicale și echipamente de protecție pentru uz medical. Printr-o investiție de aproximativ 2,000,000 de euro au fost  aduse și instalate 25 de mașini automate de înaltă tehnologie și personalul a fost specializat pentru a asigura o producție lunară de 25,000,000 de măști de protecție, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pe lângă măștile chirurgicale de tip I, tip II și tip IIR, fabrica mai produce și halate, combinezoane și botoși.

ANN REEVES & FRANCESCA - ECHIPAMENTE DE PROTECTIE- MASTI UZ MEDICAL
ANN REEVES & FRANCESCA - ECHIPAMENTE DE PROTECTIE- MASTI UZ MEDICAL

Misiunea noastră

-Menținerea și dezvoltarea industriei ușoare la nivel național

-Crearea de noi locuri de muncă și sprijinirea economiei României

-Îmbunătățirea continuă a calității produselor noastre, a prețurilor și a termenelor de livrare