Uzina de Automobile Dacia, alături de partenerii săi, Ann Reeves & Francesca SA au răspuns propunerii lansate de administrația locală din Mioveni, venind în sprijinul școlilor din oraș cu materiale sanitare și dezinfectanți.

50.000 de măști faciale în trei straturi, 1280 de flacoane de dezinfectant de suprafețe și alte 1280 de flacoane de dezi

francesca-dacia-mioveni-768x512

De remarcat faptul că toate materiale donate sunt produse exclusiv în județul Argeș.

Fabrica Ann Reeves & Francesca a fost înființată în anul 1994 și a activat în domeniul industriei textile de damă. La începutul anilor 2000 compania a intrat în rândul marilor contribuabili, livrând către piața de export circa 6 000 000 de produse anual. În anul 2015, care a fost o perioada de vârf, pe verticala și orizontala afacerii lucrau aproximativ 2500 de salariați.

Datorită experienței îndelungate și competențelor de nivel înalt ale personalului, Ann Reeves & Francesca a raspuns prompt cererii de pe piața națională si europeană de echipamente de protecție medicală, orientându-se catre fabricarea măștilor chirurgicale și a altor echipamente de protecție.

masti-role-brute-fabrica-francesca-768x491

Această pivotare către fabricarea echipamentelor medicale a necesitat investiții în jurul sumei 2 000 000 Eur, în prezent fabrica dispunând de 25 de mașini automate de ultimă generație care asigură fabricarea a 15 000 000 de măști medicale lunar în cele mai sigure condiții de calitate și igienă.

masti-faciale-fabrica-768x531

Deși este o perioadă dificilă din punct de vedere economic pe plan global și majoritatea agenților economici disponibilizează personal, conducerea Ann Reeves & Francesca spune că una dintre reușite este menținerea întregului colectiv la lucru și chiar suplimentarea locurilor de muncă.

ro_RO